رفتن به بالا
  • دوشنبه - 11 مرداد 1395 - 13:25
  • کد خبر : ۲۰۹
  • مشاهده :  671 بازدید
  • چاپ خبر : جشنواره گردشگری غوره دربخش دشمن زیاری ممسنی / رادیو ممسنی + عنوان

جشنواره گردشگری غوره دربخش دشمن زیاری ممسنی / رادیو ممسنی + عنوان

رادیو ممسنی: به گزارش ندای لر همه‌ساله از ۲۰ تیر تا ۲۰ مردادماه کشاورزان بخش دشمن زیاری در شهرستان ممسنی استان فارس به برداشت غوره از صدها هکتار از زمین‌های زراعی خود می‌پردازند. محصولات تاکستان‌های دشت وسیع و سردسیری دشمن‌زیاری در شمال استان فارس که باتوجه به شرایط اقلیمی این منطقه از مرغوب‌ترین غوره و […]

رادیو ممسنی:

به گزارش ندای لر همه‌ساله از ۲۰ تیر تا ۲۰ مردادماه کشاورزان بخش دشمن زیاری در شهرستان ممسنی استان فارس به برداشت غوره از صدها هکتار از زمین‌های زراعی خود می‌پردازند.

محصولات تاکستان‌های دشت وسیع و سردسیری دشمن‌زیاری در شمال استان فارس که باتوجه به شرایط اقلیمی این منطقه از مرغوب‌ترین غوره و انگورهای کشور به شمار می‌روند به‌طور میانگین دارای محصولی بیش از ۱۰۰ کیلوگرم از هر اصله درخت رَز (انگور) می‌باشند که این میزان گاه در هر درخت رز به حدود ۳۰۰ کیلوگرم نیز می رسد.

نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی گفت: منطقه دشمن زیاری بیش از ۳۲ هزار هکتار تاکستان دیم دارد که حدود ۱۸ هزار هکتار آن مثمر است.
مسعود گودرزی افزود: سالانه ۹۰ درصد محصولات این باغ ها به صورت غوره به بازار عرضه می شود.
سطح تاکستان های کشور حدود ۳۰۰ هزار هکتار است که ۱۰ درصد آن در بخش دشمن زیاری شهرستان ممسنی قرار دارد.
فاطمه رزمجویی دبیر علمی این جشنواره کیفیت بالا، ارگانیک و دیم بودن را ویژگی غوره دشمن زیاری اعلام کرد و افزود: اسیدهای آلی موجود در غوره باعث شده این محصول ارگانیک برای معالجه بیماری هایی چون روماتیسم، سیاتیک، چربی و قند خون و ضد عفونی کننده بدن استفاده شود.
در این جشنواره با برپایی نمایشگاهی در قالب ۳۶ غرفه، محصولات و فرآورده های انگور این منطقه ازجمله آبغوره، کشمش غوره، آب انگور، انگور، شیره انگور و مسقطی محلی به علاقمندان عرضه شد.
جشنواره گردشگری غوره دشمن زیاری با حضور بیش از ۸۰۰ نفر از کارشناسان کشاورزی وگردشگری استان های فارس، اصفهان، کردستان، خوزستان، بوشهر، تهران، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان برگزار شد.

منبع: ندای لر

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه